HAKKIMDA

Kız köprü sanal mezarlığı Ali AYDIN tarafından Vezirciftliği güzelleştirme derneği katkılarıyla Eylül 2015 Tarihinde kurulup sanal ziyarete açılmıştır.
Kız köprü sanal mezarlık,  Vezirciftliği güzelleştirme derneği hizmetidir.
Kız köprü sanal mezarlık oluşum sürecinde kayıtlar titizlilikle yapılmış olup yinede gözden kaçan veya yanlış ve eksik bilgiler ola bilir böyle bir duruma rastlayan komşularımız olursa bize bildirsin yardımcı olsunlar .

Kız köprü mezarlığı çok güzel bakımlı dört bir tarafı çevrilmiş kapalı ziyaretçi alanları ve çeşmeleri ile de göz doldurmaktadır.

Kız köprü mezarlığı şanslı bir mezarlık olup ziyaretçisi hiç eksil olmayan Başiskele belediyesi tarafından da her Cuma araç sağlanarak kabristan ziyaretlerine katkıda bulunmaktadır.

Bizler de Vezirciftliği güzelleştirme derneği üyeleri ve makale sakinleri olarak da uzaklardaki merhumelerin yakınlarına sanal alemde de olsa bir ziyaret bir hatırlatma bir dua okunmasına vesile olmak merhume yakınlarımız unutulmasın diye böyle bir çalışmayı başlattık. 

NOT:  Her merhumenin özel bir sayfası vardır bu sayfada merhumeye Fatiha, Yasin, ve diğer dualar okunabilir ve okutturabiliriz ayriyeten hatim bile indirilebilinir.

Merhumenin yakınları merhumenin özel sayfasına duygu ve düşüncelerini yazabilir yorum yapabilirler ancak Resim, Video, vs gibi dosyaları bize göndererek ekletebilirler.

Kız köprü mezarlığı il tarım güzergahından kullar yolu üzerindedir.
Kız köprü mezarlığı 10 adadan oluşmaktadır 10 adanın doluluk oranı % 98 dır % 02 lik boş alanı önceden sahiplenilmiştir bu bahsedilen bölümlere yeni defin işlemi yapılmamaktadır.
Yeni definler yeni mezarlık bölümünde yapılmaktadır.
Yeni mezarlık bölümü 2 adadan oluşmaktadır ayriyeten bu bölümde dolarsa yeni yer açılması için durum müsaittir.


Yeni acılan mezarlık bölümünün 2015 yılı itibari ile % 15 dolu % 85 boş alan bulunmaktadır. 


RESİMLERİ TAM BOYUTA GÖRMEK İÇİN RESİMLERE ADA KAYITLARINA GİTMEK İÇİN PUTONLARA TIKLA


 
 



 
 

Yorumlar